Deutsche Saatveredelung AG (DSV)

Colofon


DSV zaden Nederland B.V.
Zelder 1
6599 EG Ven-Zelderheide
Nederland

Postbus 26
6590 AA Gennep
Nederland

Tel. 0485 550610


http://www.dsv-zaden.nl

Disclaimer
DSV zaden Nederland besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. daarentegen kan DSV zaden Nederland niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt.

Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt voor risico van de gebruiker. DSV zaden Nederland is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onvolledige of onjuiste informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door DSV zaden Nederland.

Tevens aanvaardt DSV zaden Nederland geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens DSV zaden Nederland.

Deze website bevat (hyper)links naar websites van andere organisaties en instellingen. Daarnaast worden vanuit andere websites links gelegd naar deze website. DSV zaden Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze (gelinkte) websites. Dergelijke (hyper)links zijn slechts opgenomen voor uw informatie en gemak hiervan.

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn. DSV zaden Nederland garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.


Copyright
Op alle getoonde tekst en foto's rust copyright.

Het is verboden om tekst en foto's van de site te gebruiken voor reproductie zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DSV zaden Nederland.Concept, ontwerp en realisatie

neusta webservices GmbH
Turiner Straße 21
50668 Köln
Fon: +49 (0)221-913999-0
Fax: +49 (0)221-913999-99
http://www.neusta-webservices.de/
Wij respecteren uw privacy!

Om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken worden er cookies en anonieme analysetechnieken gebruikt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van web-tracking om de website aan uw behoeften aan te passen. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u klikken op de link privacy policy onderaan deze website, u kunt de verwerking van uw gegevens elk gewenst moment intrekken. Hier vindt u tevens meer informatie over uw rechten met betrekking tot de AVG-wet en ePrivacy richtlijnen

Akkoord met anonieme web analyse Ga alleen verder met noodzakelijke cookies