Deutsche Saatveredelung AG (DSV)

Kweken en onderzoek

Bij DSV vinden veredelingsactiviteiten plaats in diverse gewassen, zoals bijvoorbeeld grassen, granen en koolzaad. Er wordt gebruik gemaakt van een internationaal veredelings- en beproevingsnetwerk.

Vanuit DSV zaden Nederland wordt veel aandacht besteed aan de veredeling van grassen. Ondersteunend onderzoek en selectiewerk voor grassen vindt plaats in Asendorf (Duitsland), Aston le Walls (Verenigd Koninkrijk) en Les Rosiers (Frankrijk). Dit biedt inzicht in de gebruikswaarde onder uiteenlopende bodem- en klimaatomstandigheden. De eindafnemer is hierdoor verzekerd van producten die optimaal zijn afgestemd op zijn wensen.


Wij respecteren uw privacy!

Om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken worden er cookies en anonieme analysetechnieken gebruikt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van web-tracking om de website aan uw behoeften aan te passen. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u klikken op de link privacy policy onderaan deze website, u kunt de verwerking van uw gegevens elk gewenst moment intrekken. Hier vindt u tevens meer informatie over uw rechten met betrekking tot de AVG-wet en ePrivacy richtlijnen

Akkoord met anonieme web analyse Ga alleen verder met noodzakelijke cookies