Deutsche Saatveredelung AG (DSV)

DSV merknamen

De merknamen van DSV staan voor kwaliteit en innovatie

  

COUNTRY

DSV kweekt sinds de jaren 90 grassen voor de meest onderscheidende gebruiksdoeleinden. COUNTRY, onze merknaam voor voedergrasmengsels, staat in zowel Nederlans als internationaal voor de hoogste kwaliteit, standvastigheid en resultaatgerichtheid in de voedergraswereld.

  

EUROGRASS

Met de merknaam EUROGRASS levert DSV zaden Nederland al jaren de hoogste kwaliteit aan recreatiemengsels
voor de Nederlandse markt. Professionele mengsels voorzien van de beste rassen gecombineerd met
een voortdurende innovatie op gebied van gras.

  

TerraLife

TerraLife is het resultaat van jarenlange kweek- en onderzoekprogramma's. De bijzondere specifieke vruchtopvolgende werking van groenbemestermengsels met verschillende soorten is vanaf de beginontwikkeling bepalend geweest voor het huidige TerraLife programma.
Samen met boeren, wetenschappers en tal van andere onderzoekers wordt er voortdurend verder gewerkt aan het TerraLife portfolio zodat er voor de steeds wisselende gebruiksdoeleinden nieuwe mengsels ontwikkeld kunnen blijven worden.
Met onze TerraLife mengsels maakt u gebruik van de nieuwste stand der wetenschap die uw bodem ten goede komt.
TerraLife, de naam is een begrip en onze bijdrage aan het behouden en stimuleren van de bodemvruchtbaarheid.

 

Milk Index

De verdraagzaamheid van grassen is in hoge mate van belang voor de melkeiwitproductie van een koe. Kies voor grasrassen met een verhoogde voederwaarde. Voldoende pensenergie uit gras draagt bij aan een efficiente transformatie van graseiwit in microbieel eiwit en in melkeiwit. Gras met een betere celwandverteerbaarheid en meer suiker maakt een hogere melkeiwitproductie mogelijk! Rassen met het MilkIndex logo blinken uit in deze eigenschappen.

 

Wij respecteren uw privacy!

Om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken worden er cookies en anonieme analysetechnieken gebruikt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van web-tracking om de website aan uw behoeften aan te passen. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u klikken op de link privacy policy onderaan deze website, u kunt de verwerking van uw gegevens elk gewenst moment intrekken. Hier vindt u tevens meer informatie over uw rechten met betrekking tot de AVG-wet en ePrivacy richtlijnen

Akkoord met anonieme web analyse Ga alleen verder met noodzakelijke cookies