Deutsche Saatveredelung AG (DSV)

COUNTRY grasland analyse

Begin de maximale grasproductie met een goede analyse van uw huidige grasland.

Door de gestegen vraag naar hoogwaardig ruwvoer is grasland de laatste jaren steeds meer in beeld gekomen. Gras is de belangrijkste eiwitbron voor melkkoeien in Nederland. Deze maximale grasproductie per hectare begint met een goede analyse van het huidige grasland.

Deze specialistische kennis kunnen wij voor u verzorgen. Met een COUNTRY grasland analyse van een door DSV opgeleide ruwvoerspecialist krijgt u zicht op de botanische samenstelling van uw grasland. Hierbij gaat u samen met onze specialist kijken of er nog genoeg hoogwaardige grassoorten in uw grasmat aanwezig zijn en worden eventuele verbeteropties aangegeven. Ook kan er worden berekend of het voor u rendabel is aanpassingen te doen aan uw huidige graszode.

Aarzel niet en vraag gerust aan de collega's van de afdeling commercie naar de voordelen van onze COUNTRY grasland analyse.
Klik hier voor uw contactpersoon


Wij respecteren uw privacy!

Om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken worden er cookies en anonieme analysetechnieken gebruikt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van web-tracking om de website aan uw behoeften aan te passen. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u klikken op de link privacy policy onderaan deze website, u kunt de verwerking van uw gegevens elk gewenst moment intrekken. Hier vindt u tevens meer informatie over uw rechten met betrekking tot de AVG-wet en ePrivacy richtlijnen

Akkoord met anonieme web analyse Ga alleen verder met noodzakelijke cookies