Deutsche Saatveredelung AG (DSV)

Trident Plus, unieke triple-resistente bladrammenas

TridentTrident is een nieuwe en unieke bladrammenas die diep doordringt  in de bodem. Trident heeft een 3­-voudige aaltjesresistentie en reduceert M. chitwoodi, M. hapla en H. schachti (bietencystenaaltjes). Zie de resultaten in de figuur. Deze ‘drietand’ staat op de Duitse rassenlijst (BSA) met uitstekende landbouwkundige cijfers waaronder een sterke beginontwikkeling en late bloei.

De combinatie van triple aaltjesresistentie en een sterke plant maken Trident tot een aanwinst voor Nederlandse telers. Trident is ook een belangrijke component in TerraLife NemaControl.

Wij respecteren uw privacy!

Om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken worden er cookies en anonieme analysetechnieken gebruikt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van web-tracking om de website aan uw behoeften aan te passen. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u klikken op de link privacy policy onderaan deze website, u kunt de verwerking van uw gegevens elk gewenst moment intrekken. Hier vindt u tevens meer informatie over uw rechten met betrekking tot de AVG-wet en ePrivacy richtlijnen

Akkoord met anonieme web analyse Ga alleen verder met noodzakelijke cookies