Deutsche Saatveredelung AG (DSV)

Uitgelicht: TerraLife® Landsberger gemenge

Mengsel voor een betere bodem

Een mengsel dat de bodem verbetert maar óók kan worden ingekuild is TerraLife Landsberger Gemenge.  Dit mengsel, bestaande uit: inkarnaat klaver, Italiaans raaigras en wikken, heeft een diepe doorworteling, een hoge ruweiwit opbrengst en is erg smakelijk. De melkkoeien die het voorgeschoteld krijgen zijn er dol op!

TerraLife Landsberger Gemenge kan ook worden ingezet als onderzaai in mais vóór het sluiten van de rijen. Bij inzaai na de hoofdteelt is de optimale uitzaai tot half september. TerraLife® Landsberger gemenge is ook beschikbaar in een Eco variant.

Wilt u meer informatie over TerraLife of wilt u de werking zelf ervaren? Klik dan hier.

Wij respecteren uw privacy!

Om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken worden er cookies en anonieme analysetechnieken gebruikt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van web-tracking om de website aan uw behoeften aan te passen. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u klikken op de link privacy policy onderaan deze website, u kunt de verwerking van uw gegevens elk gewenst moment intrekken. Hier vindt u tevens meer informatie over uw rechten met betrekking tot de AVG-wet en ePrivacy richtlijnen

Akkoord met anonieme web analyse Ga alleen verder met noodzakelijke cookies