Deutsche Saatveredelung AG (DSV)

Actualiteiten

Afgelopen najaar was het wederom erg nat en verliep de uitzaai moeizaam. Ondanks dat is er uiteindelijk toch nog veel gras gezaaid, ook in het laat nog. Door het warme najaar en idem winter zien we weinig problemen met de ontwikkeling van percelen. Vrijwel alle percelen zien inmiddels groen.

Evenals vorig jaar is er onder minder ideale omstandigheden gezaaid. Deze percelen zullen wat extra aandacht nodig hebben.

Houdt rekening met de volgende aandachtspunten:

  • Rollen van percelen voor de vlakligging
  • (aanvullende) bespuiting ethofumesaat van 0,8-1,0 L Oblix 500
  • Voeg eventueel 1 L Primstar + 50-99 ml Primus + 0,65L Fox toe
  • Alle middelen kunnen toegepast worden in combinatie met een vloeibare bemesting. Let wel op met zwavel toevoegen aan urean. Dit kan uitvlokken in combinatie met herbiciden.

Wij respecteren uw privacy!

Om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken worden er cookies en anonieme analysetechnieken gebruikt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van web-tracking om de website aan uw behoeften aan te passen. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u klikken op de link privacy policy onderaan deze website, u kunt de verwerking van uw gegevens elk gewenst moment intrekken. Hier vindt u tevens meer informatie over uw rechten met betrekking tot de AVG-wet en ePrivacy richtlijnen

Akkoord met anonieme web analyse Ga alleen verder met noodzakelijke cookies