Deutsche Saatveredelung AG (DSV)

EUROGRASS mengselkompas en bestekteksten

EUROGRASS mengselkompas
Om u te helpen het meest geschikte mengsel te kiezen voor het gebruiksdoeleinde dat u voor ogen heeft hebben wij het EUROGRASS mengselkompas ontwikkeld. Aan de hand van een keuzemodule helpen wij u in de keuze voor het meest geschikte mengsel. Als er via het kompas een mengsel is uitgekomen krijgt u in een overzicht de mogelijkheid tot het openenen van het productblad en het eventueel downloaden van een bijbehorende bestektekst, in zowel PDF als RSX.

Klik hier om het EUROGRASS mengselkompas te openen

Bestekteksten
Een bestek of werk wordt geschreven met oog voor kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen biedt DSV zaden bestekteksten aan voor al haar grasmengsels. Met deze bestekteksten kan per gebruiksdoeleinde het geschikte mengsel worden voorgeschreven. Opgevraagde teksten zijn altijd up-to-date en geven zodoende de zekerheid dat het geleverde mengsel ook daadwerkelijk voldoet aan de gebruiksdoeleinden van het project. De bestekteksten zijn op 2 manieren te benaderen. U kunt ervoor kiezen om in het linkermenu naar Mengsels te gaan, vervolgens een categorie kiezen en het juiste mengsel aanklikken. De link naar de bestektekst bevindt zich onderaan de productpagina van het mengsel. U kunt er ook voor kiezen om het EUROGRASS mengselkompas te doorlopen zoals hierboven beschreven.

Klik hier om naar Mengsels te gaan 

Klik hier om het EUROGRASS mengselkompas te openen 

Wij respecteren uw privacy!

Om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken worden er cookies en anonieme analysetechnieken gebruikt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van web-tracking om de website aan uw behoeften aan te passen. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u klikken op de link privacy policy onderaan deze website, u kunt de verwerking van uw gegevens elk gewenst moment intrekken. Hier vindt u tevens meer informatie over uw rechten met betrekking tot de AVG-wet en ePrivacy richtlijnen

Akkoord met anonieme web analyse Ga alleen verder met noodzakelijke cookies